П'ятница, 29 Березня 2024 р.
30 Серпня 2019

МОЛОДІЖНІ СХОДИНИ

13-14 вересня у Старому замку відбудеться Всеукраїнський форум «Молодіжні сходини в Кам’янець-Подільській фортеці». Два дні твердиня Подільської землі буде місцем зустрічі активної моло­ді з усієї України. Понад 1000 хлопців і дівчат з’їдуться в Молодіжну столицю України – 2019.

Концепція програми включає активну роботу на трьох платформах: «Культура і креативність», «Я – політик», «Соціо та економіка».
П’ятниця, тринадцятого вересня, розпочнеться з урочистого відкриття форуму за участі представників із Міністерства молоді і спорту, діячів всеукраїнських молодіжних організацій та рухів, міжнародних партнерів.
А вже далі молодь буде дискутувати, обговорювати, вчитися, дізнаватися, ділитися досвідом, говорити, воркшопити, слухати, диву­ватися, вражатися разом із найцікавішими спікерами та найкваліфікованішими експертами.
Старий замок відчує потужний заряд енергії, коли молодь буде веселитися, співати, танцювати, дивитися фільми ІІІ Міжнародного кінофестивалю «Бруківка». Тут відбудуться також автограф-сесії з видатними діячами українського кіно, захопливі пре­м’єри і театральні постановки.
Релаксувати будуть учасники форуму на за­тишних лаунж-зонах та під час занять йогою. Набиратися енергії – під час інтерактивів та на локаціях «Urban Picnic». Також тут будуть інфокуточки, цікаві івенти від української академії лідерства, презентації найкращих практик молодіжної роботи, спілкування з учасниками проєкту «No labels» (живи без ярликів).
Головна подія вечора – грандіозне театралізоване світлове 3D-шоу під назвою «Хроновояжер Леварій і проклята Аурінія».