Субота, 20 Квітня 2024 р.
13 Вересня 2019

ЯК І ЗА ЩО РЕМОНТУЮТЬ ПРИВОКЗАЛЬНУ?

Про ремонт кам’янецької об’їзної – як, із чого і за які кошти її ремонтують – детально розписала прес-служба Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області.

«На ділянці вул.Привокзальної розпочато капітальний ремонт. Підрядне підприємство ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» провело демонтаж бруківки та розпочало влаштування нових конструктивних шарів дорожнього одягу. На ділянці протяжністю 1,5 км влаштовуватимуть нові шари основи дорожнього одягу та посилюватимуть існуючі. Поверх основи укладатимуть два шари асфальтобетону: нижній – із крупнозернистої асфальтобетонної сумі­-ші та верхній – із дрібнозернистої. Загальна товщина конструктивних шарів складе 70 см.
Крім того, передбачено влаш­тування примикань, з’їздів, автобусних зупинок, пішохідної огорожі, нанесення дорожньої розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.
Вартість капремонту зазначеної ділянки складає 35 млн грн. Джерело фінансування – кошти із Держбюджету.
На період проведення ремонтних робіт рух автотранспорту вул.При­вокзальною закрито. У напрямку м.Чернівці рух спрямований по прос­пекту Грушевського від вул.Пів­нічної до вул.Данила Галицького, а в на­прямку м.Хмельницького – звичним маршрутом вулицею Данила Галицького та по проспекту Грушевсько­го», – йдеться у повідомленні.
– Наше підприємство приступило до роботи, – розповідає директор ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» Олександр ЗАЄЦЬ, – наразі детально ознайомлюємося з проєктом, можливостями, тому про якісь результати говорити поки що зарано.