П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
4 Жовтня 2019

ПАРАД МЕДАЛЕЙ І ПРОЩАННЯ

1 жовтня на майдані Польський ринок відбулося нагородження військових інженерів Збройних сил Канади спеціальною медаллю командира Об’єднаної тактично-оперативної групи України операції ЮНІФАЄР «За участь в операції ЮНІФАЄР». Медалі вручав особисто командир Об’єднаної тактично-оперативної групи підполковник Фредерік КОТЕ.

– Канадські військовослужбовці вже готові повертатися до своїх домівок, проте співпраця буде залишатися такою ж тісною, як завжди, – наголосив підполковник Коте. – Прибуття канадських військових інструкторів-саперів нової ротації ознаменує черговий новий потік енергії та ідей для подальшої роботи.
Начальник Центрального управління інженерного забезпечення ГУОЗ ЗСУ генерал-майор Юрій ЛУКАШИК подякував Фредеріку Коте і
його команді за розуміння, компетентність і професійний підхід до процесу підготовки фахівців із протидії саморобним вибуховим пристроям, а також уряду, збройним силам і всьому народу Канади за неоціненну підтримку, яку ми впродовж попередніх чотирьох років отримуємо у прагненнях розбудови миру, демократії та цивілізованого розвитку України. Також генерал-майор нагородив почесним нагрудним знаком начальника Генштабу – Головнокомандувача ЗСУ «За заслуги перед Збройними силами України» майора Жан-Пьєра Ноеля, капітана Клаудіо Барріоза та старшого прапорщика Жиля Десландеса.

Пресслужба військової частини А2641.