П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
11 Жовтня 2019

ФРАНЦУЗЬКИЙ ВІЗИТ

Цього тижня Кам’янець відвідали представник французької компанії «Destampes Emballages» Ніколя Дестампес і його партнер – менеджер із міжнародних продажів Томаш Казмєрчак.

У міській раді вони зустрілися із заступником міського голови Василем Сукачем, директорами департаментів економіки та розвитку інфраструктури міста й житлово-комунального господарства Майєю Гурською і Олександром Бабчинським, завідувачем відділу з питань регулювання земельних відносин Віктором Кравчуком.
Зазначена фірма займається лісогосподарською діяльністю, виготовленням широкого спектра продукції, в тому числі піддонів. На сьогодні вона має велику мережу філій і представництв, імпортує свою продукцію в Бельгію, Швейцарію, Іспанію, Італію, Марокко тощо. Протягом 67 років компанія адаптується до ринку, щоб краще задовольнити конкретні потреби клієнтів.
Сьогодні ж вона має на меті відкрити нові ринки в Білорусі та Україні за рахунок будівництва деревообробних заводів.
Незважаючи на автоматизоване виробництво, відкриття такого підприємства в Кам’янці-Подільському – це нові робочі місця, а також додаткові інвестиції й податки до міського бюджету. Ніколя Дес­тампеса зацікавив інвестиційний потенціал нашого міста і робота підприємств, які займаються виготовленням дверей, фрез і пил.
Також гості висловили бажання відвідати нашу ТЕС на вул.Кри­п’якевича. Було обговорено й мож­ливість підписання договору про наміри щодо співпраці між муніципалітетами Кам’янця-Подільського та міста Лімож.

Пресслужба міськради.