Четвер, 18 Квітня 2024 р.
15 Листопада 2019

У КАМ’ЯНЦІ З’ЯВИВСЯ «OPEN SPACE»

Третій – на Хмельниччині, 49-й – в Україні – вчора в приміщенні Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу ДРАЦС урочисто відкрили черговий сервіс нового формату «Open Space». Відтепер понад десяток адмінпослуг, як-от реєстрація наро­дження, шлюбу, зміна імені, апостиль тощо можна отримати тут швидко та якісно.

Для цього достатньо зареєст­руватися в електронній черзі, почути роз’яснення фахівця, в терміналі сплатити за послугу і за лічені хвилини мати бажаний документ на руках. У зручності й оперативності одразу ж переконався заступник міського голови Вадим САВЧУК, котрий за 8 хвилин, сплативши держмито, і за квитанцію 5 із хвостиком гривень тримав власне свідоцтво про народження. Приємно, що подбали тут і про діток, облаштувавши для них іг­ровий столик.
Як зазначив начальник Головного територіального управлін­ня юстиції у Хмельницькій області Віктор ХУДНЯК, ремонт приміщення і придбання необхідно­го обладнання обійшлися в майже пів мільйона гривень. У пла­-нах – відкриття «Open Space» і в ін­ших населених пунктах нашої області.