Четвер, 25 Квітня 2024 р.
22 Листопада 2019

ХТО ПОДУМАЄ ПРО ПЕНСІОНЕРІВ?

«Допоможіть пенсіонерам!» – із таким проханням звернулася до редакції пенсіонерка Марія САФОНОВА. Кам’янчанка поскаржилася на те, що через неправильне паркування літні люди не можуть нормально вийти із комунального автобуса. Свої міркування та спостереження вона виклала в листі, який залишила у редакції.

«Комунальні автобуси під’їжджають до ринку в різний час. Місця достатньо, щоб припаркуватися на зупинці, де на довгій лавочці очікують транспорту сивочолі кам’янчани, особ­ливо ті, хто на милицях. Не один раз бачила картину, яка мене засмутила, змусила взятися за перо і звернутися до редакції «Подолянина».
Я неодноразово була свідком, як пенсіонерка на милицях виходила із довгого комунального автобуса, а на бордюр за­йти не могла через неправильне паркування. Жоден соціальний автобус не паркується так, щоб стареньким і немічним людям було зручно вийти й потрапити на асфальт».
У коментарі «Подолянину» заступник міського голови Сергій БАБІЙ зазначив, що про проблему знають. Водії комунальних ав­тобусів виправдовуються тим, що не можуть під’їхати ближче до бор­дюра через припарковані там легковики та маршрутки. Сергій Віталійович пообіцяв укотре поговорити з водіями.