Четвер, 18 Квітня 2024 р.
22 Листопада 2019

ПІДКРУТІТЬ СОНЦЕ ДЛЯ ОБ’ЇЗНОЇ

На кам’янецькій об’їзній до вчорашнього дощику активно проводилися ремонтні роботи. Підрядне підприємство ПП ВКФ «Буд­монтажсервіс» перейшло до другої черги робіт – від вул.Данила Галицького до вул.Князів Коріатовичів.

– Міську владу влаштовують темпи, якими ремонтується об’їзна, вони вдвічі швидші, ніж були на вулиці Північній, – розповідає заступник міського голови Сергій БАБІЙ. – Із технологічною оцінкою також усе доб­ре. Темпи хоч і максимальні, але виконуються за всіма стандартами й витримками. Того шару асфальту, який встелять на відрізку від понтонного мосту до автовокзалу, буде достатньо для проїзду. А верхній шар – вирівнювальний – постелять навесні. Аби доробити заплановане, необхідний хоча б один тиждень погоди. Напоготові люди, матеріали, техніка, треба лише підкрутити сонце. Паралельно готується проєкт на ремонт наступного відрізка дороги – від гуртового ринку до заводу «Електрон» – це буде вже третя черга ремонту об’їзної.
На сонце неабияк розраховують і працівники «Будмонтаж­сервісу», аби у звичних для себе темпах доробити заплановане. Швидкого ремонту чекають і ка­м’янчани, і гості міста. Доки тривають ремонтні роботи, водії вже призвичаїлися їхати за новою для себе схемою руху: автомобілі, які їдуть із Чернівецької області в бік Хмельницького, доїжджають до колишньої тютюнової фабрики, прямують ліворуч – на вулицю Драй-Хмари, а на проспекті Грушевського повертають праворуч і їдуть у бік ринку.