Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Січня 2020

ТАРИФ НА ТЕПЛО ЗМЕНШАТЬ

Плату за тепло і гарячу воду за грудень 2019 року в місті буде знижено.

Відповідно до Постанови КМУ №1082 від 24 грудня 2019 р., якою внесено зміни до «Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення…» №630 від 21 липня 2005 р., комунальне підприємство «Міськтепловоденергія» в січні 2020 р. здійснить перерахунок нарахувань за теплову енергію, послуги із цент­ралізованого опалення, централізованого постачання гарячої води за грудень 2019 р. споживачам у зв’язку зі зміною ціни природного газу. Тобто, платіжка за грудень 2019 р. буде перерахована в січні 2020 року в бік зменшення.
2 січня ц.р. на засіданні міськвиконкому затверджували тариф на виробництво теплової енергії в котельнях на альтернативних видах палива. Це не є тарифом для споживача і безпосередньо для населення не буде застосовуватися, а буде включений до загального розрахунку до кінцевого споживача в майбутніх періодах.
Тарифи для населення в нашому місті затверджує НКРЕКП і робить це в загальному по всіх категоріях споживачів з урахуванням джерел постачання енергії. Тому немає різниці, від яких котелень (на газовому паливі чи альтернативних видах) одержують тепло мешканці, тариф до кінцевого споживача затверджується Регулятором загалом по підприємству.

Пресслужба КП «Міськтепловоденергія».