П'ятница, 26 Квітня 2024 р.

«ПОДОЛЯНИН» ЕЛЕКТРОННИЙ!

Гарна новина для тих, хто мріє носити весь світ у кишені! Ви знали, що «Подолянин» може оселитися у Вашому смартфоні чи комп’ютері, адже кожен охочий зможе передплатити електронну версію газети у форматі PDF?

Це зручно для тих кам’янчан, які не можуть вчасно придбати газету, бо перебувають за кор­доном чи мешкають в інших містах України, або тих, хто просто надає перевагу непаперовим носіям. У зв’язку з тенденціями в «Укрпошті» щодо закриття поштових відділень у деяких селах району (як це сталося цьогоріч у Дерев’я­ному), їхні мешканці не можуть передплатити газету. Проте інтернет тепер є майже всюди, і електронний «Подолянин» добереться до своїх читачів вчасно та без перешкод.
Хтось думає, що краще дочекатися, коли на сайті газети будуть опубліковані статті що­тижневого номера, і через 4-5 днів можна бу­де прочитати все безкоштовно, проте деякі оголошення тоді вже втратять актуальність, і є ймовірність пропустити свіжі анонси цікавих подій.
А електронний «Подолянин» у повному об­-сязі (разом із комісіонкою і телепрограмою) ви отримуватимете на електронну пошту вранці щоп’ятниці, саме того дня, коли виходить і па­перо­ва версія газети.

Електронна передплата на 3 місяці коштує 78 грн, на пів року – 156 грн.
Деталі можна дізнатися в нашому рекламному відділі (тел.: 098-291-7637).

Завжди ваш «Подолянин».