П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
17 Січня 2020

ПОЛІЦЕЙСЬКА СТАНЦІЯ ПРИСТУПАЄ ДО РОБОТИ

Урочисте відкриття поліцейської станції відбулося 14 січня у Староушицькій ОТГ. Тепер мешканцям гро­-мади не потрібно долати значну відстань, аби доїхати до районного відділення поліції.

Створення та відкриття власної станції у Старій Ушиці стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та місцевої громади. Урочисто відкрили станцію заступник начальника ГУ Нацполіції області Валентин БІЛЯНСЬКИЙ, голова Староушицької ОТГ Анатолій ТИМЧУК, представни­ки органів місцевого са­мо­вря­дування. Для стражів порядку виділили частину приміщен­-ня селищної ради. Пункт почне працювати після того, як дільничий пройде стажуван­-ня і отримає автомобіль. Пізніше на станції працюватимуть двоє правоохоронців.
Як наголосив Анатолій Тимчук, дуже важливо, що в Староушицькій громаді поліцей­ська станція розпочне роботу. Адже досі оперативно реагувати поліції було важко, бо віддаленість від району до Старої Ушиці становить майже 50 км, до того ж аварійна дорога ускладнює проїзд. Також у літній період до громади приїжджає велика кількість туристів. І їхня безпека перебування тут також має суттєве значення.

За матеріалами пресслужби Староушицької ОТГ.