Четвер, 18 Квітня 2024 р.
24 Січня 2020

ХТО ПРИБЕРЕ БІЛЯ ПОЛОГОВОГО?

До нашої редакції звернулася завгосп міського Перинатального центру Тетяна Володимирівна. Жінка озвучила болюче питання, що стосується не лише благоустрою, а й санітарії.

– Навпроти будівлі центру, де з’являються на світ малюки, лі­куються маленькі дітки і жінки, справжній безлад, – пояснює жінка. – Навесні санітарок змусили там прибирати. Ми зібрали купу пляшок, недопалків, поліетиленових пакетиків, усе вичистили. Згодом з’ясували, що ця територія не належить нашому закладу. Хто має відповідати там за чистоту, охайність і санітарію?
Звернення ми переадресували заступнику міського голови Сергію БАБІЮ:
– Дійсно, з вікон Перинатального центру вигляд зовсім не святковий. Уздовж дороги – купи сміття. Це територія сільської ради. Інспекція з благоустрою листом звернулася до голови ОТГ із проханням прибрати свою терито­рію, – прокоментував Сергій Віталійович.
У Слобідсько-Кульчієвець­-кій ОТГ повідомили, що офіційних звернень не отримували, проте, відповідно до розроб­леного плану благоустрою території громади, вже прибирали чагарники і сміття, і надали фо­тодоказ.