П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Січня 2020

НЕ ЗНАЮТЬ, ЯК ДОПРОСИТИСЯ РЕМОНТУ

До нашої редакції вкотре звернулися мешканці с.Рихта із одвічною своєю проблемою – побитими дорогами на Кудринецькій трасі та мостом в аварійному стані, якими все ж таки курсують не лише авто і місцеві автобуси, але й великогабаритний транспорт із кар’єрів та аграрних підприємств, що працюють в цій окрузі.

– Наш міст не розрахований на таке навантаження. Хоча поставили біля нього знак «30 т», а їздять і з 50, й із 60 тоннами. Масла у вогонь додала ще й цистерна, з якої вище мосту, саме на Різдво, витекла якась пально-мастильна речовина. Добряче розтеклася, а смороду від неї було на всю центральну вулицю. Десь тиждень очі виїдало. Винуватець аварії навіть не вважав за потрібне хоча би змити все те, – розповідають рихтівчани. – Скільки і куди ми не зверталися із приводу нашого аварійного мосту, доріг, а всім байдуже. На мості наскрізні дірки!!! Чекають, мабуть, трагедії, аби з мосту рухнув автобус, то тоді лише зарухаються?
Тому селяни зібралися 22 січня біля сільради, запросили на зустріч керівників підприємств, транспорт яких курсує їхніми шляхами, попередили районну владу про перекриття доріг. Усе ж, окрім районної влади, яка, фактично, не має стосунку до цієї дороги, та поліції, ніхто й не відреагував. А навіщо?
Ми вкотре надіслали листа до обласної влади, Служби автомобільних доріг із проханням таки зглянутися на наш міст і дороги. Чекаємо відповіді. Зрозумійте, щоразу проїжджаючи через міст, ми молимося, бо не знаємо, доїдемо чи ні…
Слова селян підтверджує і голова Рихтівської сільської ради Любов СЛОБОДЯН. Каже, що люди неодноразово вже писали звернення щодо ремонту мосту і дороги, збирали підписи і відправляли як до районної, так і до обласної влади, проте відповідей так і не отримали. Як іще звернути увагу на проблему, вже й не знають.