П'ятница, 29 Березня 2024 р.
24 Січня 2020

«БІЗНЕС-ЛЕДІ КАМ’ЯНЕЧЧИНИ»

Презентація журналу під такою назвою, де розповідаються історії 38-ми ділових жінок нашого міста, відбулася 17 січня у готелі «Клеопатра».

В урочистій обстановці міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ та інші представники міської влади вручали талановитим, успішним і сильним представницям кам’янецького бізнесу глянцеве видання та відповідні дип­ломи.
Діапазон галузей, які представляли бізнес-леді, доволі широкий: туристична інфраструктура, в тому числі готельні та ресторанні заклади, торгівля, виробництво, інвестиції, осві­та, медицина, дизайн, б’ютісфера тощо, а також журналістика, адже у виданні розміщено і роз­повідь про власницю та голов­ного редактора газети «Подолянин» Аллу БАБЛЯК.
– Ми маємо ким пишатися, досягнення цих леді є гордістю не лише міста, а й України. І це ще далеко не всі успішні кам’янчанки, життя яких – приклад для наслідування, – зазначив Михайло Сімашкевич.
За інформацією директора департаменту економіки та ін­фраструктури міста Майї ГУРСЬ­КОЇ, здійснення заходу стало можливим завдяки тому, що у червні минулого року департамент економіки спільно з Асо­ціацією юристів Кам’янця-Подільського здобув перемогу в конкурсі грантових проєктів від Асоціації міст України у рамках програми міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст».
Проєктом було передбачено як проведення низки навчальних заходів щодо правової грамотності жінок-підприємиць, гендерної рівності у бізнесі тощо, так і друк спеціалізованого видання.

Галерея фотографій «БІЗНЕС-ЛЕДІ КАМ’ЯНЕЧЧИНИ»