Четвер, 25 Квітня 2024 р.
31 Січня 2020

КІНОЛОГИ ВПРАВЛЯЛИСЯ НА БАЗІ ПДАТУ

Цього тижня у місті проводилися перші міжвідомчі навчально-методичні збори спеціалістів ветеринарної медицини, кінологічних підрозділів, органів державної влади, сектору безпеки й оборони України.

Метою зборів було підвищення загального та спеціального рівня фахівців із основних напрямків ветеринарного забезпечення й обмін досвідом у попередженні та про­філактиці захворювань службових собак. Участь у зборах взяли 50 фа­хівців-­кінологів із 10 державних силових структур України.
Урочисте відкриття розпочав рек­тор ПДАТУ, доктор економічних наук, професор Володимир ІВА­НИШИН, котрий наголосив на розвитку співпраці університету з Національною поліцією України, яка триває із 2017 р.
Після урочистого відкриття фахівці-кінологи почали свою роботу згідно з програмою зборів, ознайомившись із матеріально-технічною базою факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві. Далі на високому професійному рівні для слухачів була проведена перша лекція докторкою сільськогосподарських наук, професоркою, заві­дувачкою кафедри гігієни тварин та ветеринарного забезпечення Кінологічної служби Національної поліції України ПДАТУ Тетяною СУПРОВИЧ.

Пресслужба ПДАТУ.