П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
7 Лютого 2020

ВІД ВАЛЕНТИНКИ – ДО ЗОЛОТОГО ВЕСІЛЛЯ

5 лютого заступник міського голо­-ви Вадим Савчук і директор депар­таменту гуманітарної політики Петро Гав­рилюк розповіли журналістам про те, як місто готується до відзначення Дня святого Валентина.

Його локацією стане парк Героїв Євромайдану, де 14 лютого, о 15.00, розпочнеться романтичне шоу «Кам’янець – міс­то закоханих», яке триватиме до 22.00.
Місце проведення прикрасять тематичні фотозони «Магія кохання», біля яких відвідувачі зможуть закарбувати зворуш­ливі моменти.
Також кам’янчани матимуть нагоду долучитися до благодійної акції «Дерево бажань» зі збирання коштів для Вікторії Вла­сюк, написати і залишити на «валентинках» побажання та слова для хворої дів­чинки (16.00-20.00).
О 16.30 стартуватиме молодіжний квест «Місто кохання», який організовано за учас­ті молодіжного комітету «U-Report». Учасники квесту побувають у найромантичніших місцях Кам’янця та виконають цікаві завдання на любовну тематику. Переможці будуть відзначені цінними подарунками на головній сцені свята.
Тих, хто в активному пошуку другої половинки, о 17.00 чекають «Швидкі побачення».
О 17.00 на майстер-класах виготовити оригінальну «валентинку» для коханих своїми руками допоможуть члени Молодіжної ради міста.
Смачну акцію до Дня закоханих подарує піцерія «Pizza Bix». Вітрини з продукцією та валентинками на каву не залишать байдужими тих, хто бажає провести цей день смачно. Також адміністрація закладу обіцяє подарункові сертифікати, конкурси й розваги.
Родзинкою свята стане урочиста церемонія одруження «Золоте весілля», яка відбудеться о 18.00. Будуть відтворені найкращі українські традиції та обряди в поєднанні з найбільш популярними новинками весільної індустрії, адже пара відомих кам’янчан святкуватиме 50 років подружнього життя саме цього дня.
Завершиться вечір святковою шоу-про­грамою «Велике весілля».
Організаторами заходу виступають міська рада у співпраці з Молодіжною радою, МБК, об’єднаннями підліткових клубів за місцем проживання, навчальними закладами, весільними агентствами «Веселка», «Квітка на камені», «Gridel Decor», студією флористики та декору «Tetyana Shvets», піцерією «Pizza Bix», майстрами сувенірної продукції.

Анастасія ЦЮПІЙ.
P.S. У разі поганих погодних умов захід буде перенесено в Будинок культури.