Четвер, 18 Квітня 2024 р.
7 Лютого 2020

КОЛИ ЯМИ ФАКТИЧНО БЕЗ ДОРОГИ

Потрощені дороги Кам’янеччини жахають, але страшніше те, що світла наприкінці тунелю не видно. Бо неодноразово голови ОТГ, сільських рад зверталися до всіх можливих інстанцій із проханням відремонтувати аварійні шляхи, але, на жаль, не те що допомоги, навіть відповіді на запити не завжди отримують.

Чергове звернення під­готувала і Жванецька ОТГ. Адресують його голові Хмель­ницької ОДА Дмитру ГАБІНЕТУ та Службі автомобільних доріг в області: «Виконавчий комітет Жванецької сільської ради звертається до Вас із клопотанням щодо необхідності проведення ре­монту автомобільного шляху територіального значення: Тернопіль – Скалат – Жванець (Т 2002), у районі села Ісаківці, протяжністю 3 км. Цей відрізок автошляху тривалий час не ремонтувався, але активно експлуатувався, по всій протяжності спостерігаються руйнування. Це вже не просто вибоїни на дорозі – це ями фактично без дороги. Поточні, так звані «ямкові», ремонти не вирішують проблеми, не забезпечують у повному обсязі належного рівня якості та безпеки руху. Незадовільний стан автошляху ускладнює доступ жителів населених пунктів для отримання медичних, освітніх та інших послуг. Шкільний автобус щодня аварійним шляхом декілька разів на день здійснює підвезення учнів до навчальних закладів».
Керівництво громади просить включити згадану дорогу до переліку об’єктів, які потребують залучення коштів Державного бюджету першочергово.