Середа, 24 Квітня 2024 р.
14 Лютого 2020

ЧОТИРИ ГОСПОДАРІ, А ЛАДУ НЕМАЄ

– У нашому мікрорайоні до епідемії – рукою подати, бо біля сміттєвих баків у районі будинків на Нігинському шосе, 20 люди облаш­тували масштабне сміттєзвалище: скидають новорічні ялинки, сухе гілля та траву, звідти відходи ніхто не вивозить, як наслідок – уже й щурі бігають. А всім відомо, що вони переносники різних небезпечних інфекційних захворювань, – із такою проб­лемою завітала до нашої редакції небайдужа кам’янчанка Тетяна Сергіївна. До того ж жінка звернулася в усі можливі інстанції, аби навели лад.

Як нам повідомили в КП «Муніципальна інспекція», до кінця тижня стихійне сміттєзвалище буде ліквідовано, а от щурів називають перебільшенням, мовляв, їх там немає. Департаменту ЖКГ також відомо про цю проблему. Як повідомив нам його директор Олександр БАБЧИНСЬКИЙ, контейнерний майданчик утримують чотири різні ОСББ, вони й зобов’язані прибирати біля них.
– Водночас комунальне підприємство «Муніципальна інспекція» має організувати те спільне прибирання, – продовжує Олександр Васильович. – Питання і в тому, як ця служба допустила таку ситуацію. Щойно працівники бачать накопичене сміття, повинні негайно реагувати. А там відходів зібралося більше ніж за місяць. Але ж за кожним мікрорайоном міста закріплений інс­пектор. Тому департамент ЖКГ дав доручення КП «Муніципальна інспекція» найближчим часом навести лад.