П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Лютого 2020

ЯЙЦЯ – НА ПАСХУ, А В ЕПІДЕМІЮ – МАСКИ!

Кам’янчанка Анастасія Анатоліївна, яка вирішила купити банальні копійчані медичні маски, пройшла цілий квест у пошуках бажаного. Навіть не здогадувалася, що отримає таку порцію адреналіну і азарту. Свої враження висловила в листі до редакції:

«Хочу поділитися емоціями, які мене переповнювали, коли вирішила купити для сімейної аптечки з десяток масок. Прямуючи з базару, зайшла в першу аптеку, де почула: «Масок немає і найближчі пів року навряд чи у нас будуть». «Як це?» – подумавши, попрямувала в наступну. А далі на мене чекав новий сюрприз: маска, яку ще два тижні тому можна було купити за одну гривню, вже коштує чотири. Обійшла ні мало ні багато дев’ять аптек і – о, диво, таки знайшла дешевші… Аж на гривню! Під час такого «вояжу» чула різне: масок немає, бо їх відправили до Китаю; чотири гривні – це не межа, днями можуть коштувати і 14.
Здавалося, що в нашій країні ми вже до всього звик­ли і нічому не дивуємося: вдвічі дорожчим грибам у піст, «золотим» яйцям перед Великоднем. А тут ще й маски! І коли? У час епідемій, та ще й яких. Трясця фармацев­тичній матері, – інакше і не скажеш!
То що виходить: управи немає ні на кого і ніде?!».