П'ятница, 29 Березня 2024 р.
28 Лютого 2020

І ПАРК ПРИБРАЛИ, І АЛІМЕНТИ СПЛАТИЛИ

Парк Героїв Євромайдану причепурився, позбувся непотребу і готовий милувати очі кам’янчан і гостей міста чистими доріжками, світлими проходами і барвистою зеленню.

Передвесняне генеральне прибирання кам’янецької оази на фініші. А не­забаром у місті стартуватиме щорічна загальноміська акція з благоустрою і озеленення «Весняна толока».
– Комунальне підприємство «Кам’янецький парк» розпочало там роботи ще торік восени, – коментує «Подолянину» директор підриємства Валерій ЗАЛЕВСЬКИЙ. – Адже там не наводили ладу зо два десятки років. До прибирання були задіяні два підрозділи: санітарного очищення і аварійного видалення дерев. Наші працівники видалили порослі зелених насаджень і самосіву. Частину передробили на щепу, а неліквідне вивезли на сміттєзвалище. З парку площею 8,2 гектара вивезено 12 причепів гілля, решту перебито на щепу.
До генприбирання залучали і двох ухилянтів від сплати аліментів.
Як нам повідомила начальник Кам’янець-Подільського міського відділу державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) Олена ІЩУК, до суспільно корисних робіт ухилянтів-­аліментників притягують ще з 2018 року. За цей період до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду державні виконавці міського відділу ДВС подали понад 67 протоколів, два десятки з яких суд задовольнив, призначивши суспільно корисні роботи від 120 до 360 годин. Стягнені кошти перераховуються на погашення аліментів.