Четвер, 18 Квітня 2024 р.
27 Березня 2020

КОРДОН У ЖВАНЦІ ЗМІЦНЮЮТЬ

Питанню більш суворого дотримання правил пропуску усіх, хто їде з Чернівців у напрямку міста, обговорювали сьогодні, 27 березня, на спільній нараді керівництва міста і району.

Як повідомляє прес-служба міськради, правила передбачають вимірювання температури пасажирів і водіїв транспортних засобів, огляд і перевірку вантажу (за наявності), дезінфекцію автомобілів.
Нагадаємо, що 20 березня разом із райдержадміністрацією Кам’янець-Подільський сформував карантинний блокпост у селі Жванець. Міська рада передала загороджувальному пункту 5 захисних костюмів, безконтактний термометр, респіратори, оприскувачі та 400 літрів деззасобу.
Також пост забезпечений наметами, дровами, біо-туалетами. Наразі ще обговорюється можливість організувати перевірку сертифікатів якості продукції, що ввозиться на територію району, Держпродспоживслужбою.
Влада просить водіїв із розумінням поставитися до усіх заходів, що здійснюють працівники блокпосту, адже сусідня Чернівецька область наразі лідирує за кількістю зареєстрованих випадків коронавірусної інфекції.