Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
3 Квітня 2020

РЕМОНТ ЧИ НАСМІШКА?

– Не ремонт, а якась насмішка з людей – якось так можна охарактеризувати те зафарбовування ям у с.Довжок, на вул.Шкільній і до повороту на вул.Мічурінську, – із такими словами й фотодоказами звернулася до нашої редакції мешканка Довжка пані Наталія. – Славнозвісний ремонт-аплікація завершився подекуди посипанням Мічурінської щебенем, який за день-два машини втрамбують, і від нього сліду не залишиться. Спеціально два тижні спостерігала за недоремонтом, думала, що це лише початок робіт, підготовка, так би мовити, а ні, за тиждень нічого не змінилося. От цікаво: це таким чином про нас, місцевих мешканців, так недолуго дбають, чи нагло насміхаються?
Запитання читачки ми переадресували до Дов­жоць­кого сільського голови Руслана Рябого. За його словами, до сільської ради із претензіями щодо цього питання ніхто не звертався.
– Роботи виконувала філія Кам’янець-Подільська ДЕД. Працівники просмолили, де були ями, і заасфальтували, скільки вистачило асфальту. Згідно з кошторисом, роботи на цих проб­лемних ділянках потягнули на 40 тисяч гривень, використали 8 тонн асфальту, – прокоментував Руслан Петрович.