Середа, 24 Квітня 2024 р.
3 Квітня 2020

ЧОМУ ЦЕ ВСЕ НЕ БУЛО ЗРОБЛЕНО РАНІШЕ?!

Батьківський комітет Жванецького ліцею обурив лист, надрукований у нашій газеті від випускників школи, які закінчили її 52 роки тому. Тож батьки надали своє бачення теперішнього стану навчального закладу.

«Ми обурені безпідставними звинуваченнями на адресу керівництва Жванецької ОТГ. Переконані, що люди, які це писали, зовсім не орієнтуються у проблемах нашого села, – цитуємо з листа. – Одним із свідчень того, що керівництво громади розуміє потреби школярів і школи, стала реальна допомога ліцею, де виконано капітальний ремонт даху, оснащено шкільний харчоблок новими меблями, які відповідають усім вимогам, сучасний ремонт і створення комфортних умов для початкової школи: облаштування двох прекрасних класів НУШ із сучасною технікою, інтерактивною дошкою, меб­лями, ігровими зонами з різноманіт­ними іграми, внутрішній туалет (саме його створення і облаштування роками вимагали батьки учнів початкової ланки). Виконано косметичний ремонт класів і коридорів у старшій школі (де ремонт не проводився роками) і повну заміну покриття підлоги на першому поверсі. Повністю замінено аварійну проводку, встановлено ледовські нові світильники. Старі дерев’яні двері замінили на нові пластикові. З’явився просторий світлий хол, де учні та вчителі мають змогу проводити змістовні виховні заходи, тематичні вечори, дискотеки та навіть просто відпочити під час перерв. Також оснащено кабінет хімії мультимедійним і комп’ютерним обладнанням, щоб заохотити учнів займатися дослідницькими та практичними роботами.
У нас постає риторичне запитання: «Чому це все не було зроблено раніше?!».
Батьківський комітет та учні нашого ліцею висловлюють найтепліші слова подяки Жванецькій ОТГ на чолі з сільським головою Тетяною Криворучко. Ваша підтримка – свідчення небайдужого ставлення до дітей і проблем освіт­нього процесу.
Батьківський комітет Жванецького ліцею (Діана Гончарук, Галина Ряба, Тетяна Собченко, Любов Голянська, Тетяна Грек, Ганна Язловіцька, Тетяна Срібняк та інші)».

Підготувала Вікторія КОЖЕВНІКОВА.