Вівторок, 23 Квітня 2024 р.

ЧИ БУДЕ СУБСИДІЯ ЗВІЛЬНЕНИМ ЧЕРЕЗ КАРАНТИН

Департамент соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради інформує, що житлова субсидія громадянам, які були звільнені з роботи в період карантину відповідно до пункту 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України і зареєструвалися в службі зайнятості як безробітні, буде призначатись на підставі заяв про призначення житлових субсидій та інформації центрів зайнятості щодо їх перебування на обліку.

При цьому для розрахунку житлової субсидії враховується розмір призначеної допомоги по безробіттю без урахування сум отриманої заробітної плати.
Для призначення житлової субсидії необхідно звернутись до департаменту соцзахисту населення із заявою та декларацією для визначення права на призначення житлової субсидії. Ці документи можуть бути надіслані до департаменту соцзахисту населення (вул. Шевченко, 26) поштою або в електронній формі через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики або інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з накладенням кваліфікованого електронного підпису, створеного шляхом додавання до заяви в електронній формі ідентифікаційних даних декларанта, підтверджених у процесі автентифікації з використанням електронної системи ідентифікації, що використовує базу клієнтських даних банків.

Довідки за телефоном: 9-11-95.