Четвер, 25 Квітня 2024 р.
17 Квітня 2020

ОБСЕРВАЦІЯ – У «ТУРБОТІ»

На Хмельниччині, відповідно до розпорядження голови Хмельницької ОДА, визначено місця для обсервації осіб – це три заклади в Летичівському районі, Кам’янці-Подільському та Волочиську.

Зокрема, в нашому місті це центр соцобслу­говування «Турбота», що на вул.Франка, 30. Тут два тижні мають провести ті, хто повернувся з-за кордону.
Як повідомив начальник міськуправління охорони здоров’я Юрій ПЛИВАНЮК, ще до офіційного розпорядження там уже підготували 60 місць для внутрішнього користування. Ще 20 ліжок для контактних осіб розгорнули в колишньому шкірвенвідділенні. Юрій Васильович додав, що на сьогодні в місті на самоізоляції перебувають 57 осіб. І вкотре звернувся до містян із проханням дотримуватися карантину, часто мити руки і відсвяткувати Великдень удома, аби не наразити на небезпеку ані себе, ані рідних. Адже щоденна статистика МОЗу свідчить, що кількість жертв коронавірусу зростає в геометричній прогресії. Якщо ще на ранок 12 квітня в Украї­ні було 2777 хворих на COVID-19, то вже на вчора, 16 квітня, ця цифра зросла до 4161 особи.