Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
17 Квітня 2020

ПРОСИМО СПЛАЧУВАТИ ЗА ПОСЛУГИ

Із початком пандемії, що шириться світом, КП «Міськтепловоденергія» терміново налагодило виробництво додаткових обсягів гіпохлориту натрію, розчин якого воно вже 12 років виробляє і застосовує в технології приготування питної води.

Гіпохлорит натрію має антисептичні та дезінфікуючі властивості й викорис­товується як побутовий і промисловий дезінфектант, засіб очищення і знезараження води, окисник для деяких процесів, бактерицидний і стерилізуючий засіб. Наразі гіпохлорит застосовують медичні та комунальні служби міста для знезараження об’єктів соціального призначення.
КП «Міськтепловоденергія» виробляє гіпохлорит натрію методом гідролізу з харчової солі у спеціально збудованому для цього цеху безпосередньо на Дніст­ровському водоводі. У зв’язку з панде­мією, підприємству довелося в рази збільшити його виробництво. Незапла­новані витрати сировини на виготовлення дезінфікатора не підлягають обговоренню – це життєво необхідно для міста, бо люди повинні бути максимально за­хищені від коронавірусу під час епідемії. За станом на 14 квітня, було виготовлено і надано як допомогу закладам медичної та соціальної сфери міста й області майже 10 тонн дезінфікуючого розчину. Однак перед підприємством постала потреба швидко поповнювати запаси сировини для виготовлення гіпохлориту натрію, щоб не мати перебоїв з очищенням води надалі. Тому просимо абонентів не на­копичувати боргів і вчасно сплачувати за послуги.
«Міськтепловоденергія» належить до підприємств критичної інфраструктури і не може припинити своєї діяльності за будь-яких умов. Ми перейшли на дистанційне спілкування зі споживачами, та все ж більшість працівників підрозділів працюють у режимі 24/7 без права піти на карантин, бо їх ніким замінити.
Сплачувати рахунки можна в касі на вул.Тімірязєва, 123, де введено обме­жувальний масочний режим. Перевагу просимо надавати оплаті через онлайн-­сервіси. Допомагайте літнім родичам не тільки з купівлею продуктів, а й з оплатою рахунків через онлайн-банкінг чи термінали. Будьте відповідальними, бережіть себе і близьких!

Пресслужба КП «Міськтепловоденергія».