Субота, 20 Квітня 2024 р.
29 Квітня 2020

КАБМІН ЗАТВЕРДИВ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКУ ОТГ І НЕ ТІЛЬКИ

Нарешті це сталося, і 29 квітня Кабінет Міністрів України затвердив перспективний план формування територій громад Хмельницької області. На сьогоднішньому засіданні також визначили долю планів Луганської і Херсонської областей. Як повідомляє Міністерство розвитку громад та територій України, проєкти розпоряджень уряду розроблено відповідними обласними державними адміністраціями та Міністерством розвитку громад та територій України.

Плани охоплюють 100% територій областей. Згідно з документом, у Хмельницькій області буде 60 спроможних ОТГ. Щодо Кам’янеччини, то прогнозовано до Кам’янець-Подільської міської ОТГ увійдуть Зіньковецька, Довжоцька, Рихтівська сільські ради, а також Колибаївська ОТГ. Кам’янська сільська рада увійде до Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ, яка також поповниться Кульчієвецькою, Княжпільською, Пановецькою сільськими радами. Новостворена Орининська ОТГ включатиме Орининську, Кадиєвецьку, Підпилип’янську, Приворотську і Шустовецьку сільради.
Зміни також торкнулися Гуменецької та Жванецької ОТГ. Більш детально про все читайте у друкованій версії газети «Подолянин», що вийде у п’ятницю.