П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Травня 2020

ПРИЗУПИНИЛИ РОБОТУ РАЙПОЛІКЛІНІКИ. ТИМЧАСОВО

У зв’язку із захворюванням на COVID-19 працівниці районного Центру ПМСД, тимчасово призупинена робота амбулаторії Мукші Китайгородської та районної поліклініки, що розташовані на вул.Матросова (на Жовтневому).

– Відповідно до рішення оперативного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації в Кам’янець-Подільському районі, ми тимчасово призупинили роботу цих закладів, – коментує «Подолянину» голова Кам’янець-Подільської РДА Анатолій БЕРНАШЕВСЬКИЙ. – У працівників закладів взято матеріали на ПЛР-тестування, вони перебувають на самоізоляції. Більшу частину результатів ми отримали, і вони негативні. Щодо решти – ще чекаємо відповіді з Хмельницького лабораторного центру. На такий крок пішли задля того, аби убезпечити відвідувачів. У приміщеннях поліклініки і ПМСД проведено суцільну дезінфекцію. Плануємо, що уже з понеділка відновимо там роботу і до цього часу отримаємо висновки всіх лабораторних досліджень.
Але без медичної допомоги, як запевнив головний лікар районного Центру ПМСД Станіслав РОСТЕЦЬКИЙ, пацієнти цієї амбулаторії не залишилися. Вони можуть зателефонувати до своїх сімейних лікарів, з якими укладена декларація. Медики поки що працюють у телефонному режимі. А за потреби пацієнти можуть звернутися у найближчі амбулаторії, з якими є домовленість про співпрацю (Довжок, Кам’янка та Колибаївка).
За словами головного лікаря Центральної райлікарні Віталія ШЕВЧУКА, установа, яку він очолює працює у штатному режимі.