П'ятница, 29 Березня 2024 р.
2 Червня 2020

КАМ’ЯНЕЧЧИНА НА КАРТІ ПАМ’ЯТОК УКРАЇНИ

Кам’янецькі туристичні родзинки відображені на деталізованій карті пам’яток та цікавих місць країни «Що подивитись – Україна». Створив її волонтер з Львівщини Володимир Омелюх. Особливість цієї карти в тому, що об’єкти посортовані за рівнем цікавості, а не за їх типом. Кам’янеччина за рівнем цікавості представлена у декількох рубриках, приємно, що Кам’янець-Подільський серед лідерів у рубриці «Найцікавіше».

Мандрівник скрупульозно позначив чимало цікавих місць і краєвидів нашого краю, проілюструвавши їх фотографіями. До переліку потрапили відомі, розрекламовані і побачені мільйонами туристів кам’янецькі пам’ятки, і менш знані, що красуються в селах Кам’янець-Подільського району. Серед них і Зубрівський віадук – недобудований місцевий міст, залишки Рихтівського, Жванецького замків. Руїни палацу у Китайгороді, китайгородське відслонення, китайгородський костел. До родзинок по праву віднесений і краєвид Дністра у селі Субіч.
Більш детально ознайомитися з картою, та цікавинками не лише Кам’янеччини, а й всієї України можна за посиланням – http://dx.ua/WrNTG.