Четвер, 28 Березня 2024 р.
5 Червня 2020

БАРВИСТІ ЗУПИНКИ ПРОСЛАВЛЯЮТЬ ГРОМАДУ

Майстерно розмальовані в патріотичних настроях крини­ці, а тепер – ще й зупинки. Староушицька ОТГ вміє вражати і захоплювати.

Народні умільці подають пропозиції, влада їх підтримує, в такому тісному контакті й створюється краса, що відома вже за межами області. Мешканцям пропонують навіть запатентувати власний стиль розпису, ска­жімо, є Петриківський, а у нас буде – Староушицький.
Так, жителі сіл Грушка і Рункошів з ініціативи старости округу Ганни Комар організували та провели ремонт автобусної зупинки в Рункошеві у напрямку до Кам’янця-Подільського. Жителька Крушанівки Оксана Делечук – талановита художниця – розфарбувала зупинку в патріотичних кольорах, а стіни прикрасила барвистими квітами та мапою громади.
Велика подяка всім, хто брав участь у цій роботі. Незалежно від посад, завзято працювали всі. Оксана Делечук – художниця, Оксана Тимчук – вчителька Грушківського ліцею, Галина Буняк – соціальна працівниця, Інна Марценюк – завідувачка Рункошівського клубу, Валерій Грамчук – діловод Грушківського старос­тинського округу.
Висловлюємо подяку за фінансову підтримку фермерам і підприємцям: Івану Сінькову, Дмитру Мельнику, Валентину Антименюку, Олександру Гін­зеровському, Василю Брижаку, Миколі Дякуну.
Українським пейзажем місцева майстриня разом з активістами оздобили ще одну зупинку в Рункошеві в напрямку до Хмельницького. Нагадаємо, що торік так же гарно і яскраво було оздоб­лено зупинку в с.Крушанівка з ініціативи старости Крушанівського округу Вікторії Продан. Тоді в роботі брали участь: Оксана Делечук, Ганна Посітко, Валентина Коваленко, Раїса Міщук, Лариса Остапчук. Фінансову підтримку надав генеральний директор ТОВ «Агро ЕКО ХХІ» Олександр Гінзеровський.

За матеріалами пресслужби Староушицької ОТГ.