П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
20 Червня 2020

БІЛЬШЕ МОЖНА, АНІЖ НЕ МОЖНА

Учора, 19 червня, відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС, на якому розглянули і обговорили епідситуацію в регіоні. Зокрема, під жорсткіші обмеження знову потрапила Кам’янеччина.

Місту Кам’янцю-Подільському і району, а також місту Старокостянтинову, Старокостянтинівському та Красилівському районам не дозволили діяльність закладів культури, заборонили приймати відвідувачів закладам громадського харчування всередині приміщення та не дозволили працювати хостелам.
Щоправда, нам і надалі дозволено проводити спортзаходи без глядачів (до 50 учасників), релігійні богослужіння, заняття в групах не більше 10 осіб, не заборонили роботу готелів, закладів фізкультури і спорту, спортзалів і фітнес-центрів, дитсадків. Але усі ці заклади мають працювати із дотриманням правил карантину. Особам, які досягли 60-річного віку, можна не дотримуватися самоізоляції.
І надалі функціонуватиме транспортне приміське, внутрішньообласне, міжобласне і міжнародне сполучення, єдине виключення – посадка і висадка пасажирів має відбуватися виключно на автостанціях, водій і пасажири мають бути у засобах індивідуального захисту і пасажирів має бути стільки ж, скільки є сидячих місць у транспорті.