Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
19 Червня 2020

НОВА ПЕКАРНЯ – РАЙ ДЛЯ ГУРМАНІВ

Втомилися від негативу? Порадійте з нами! Під таким гаслом 16 червня на вул. Драй-Хмари, 11 відбулося відкриття шос­тої мініпекарні ТОВ «Українсь­кий кристал».

Охочих розділити радість зібралося чи­мало. Неперевершений запах свіжови­печених смаколиків витав навкруги, спо­-
ку­шав стояти у черзі навіть найзатятіших при­хильників дієти. Але, перш ніж за­пускати від­відувачів до пекарні, директор «Українського кристалу» Володимир ЮР’ЄВ попросив заходити у приміщення по 4 особи і роздав усім охочим захисні маски.
– Нам приємно, що в потоці негативних новин маємо гарну – відкриття нового сучасного закладу, – розповідає Володимир Васильович. – Ми відкрилися наприкінці карантинних обмежень, хоча мали можливість запрацювати раніше, але через карантин усе відкладали цю подію. Нова пекарня – це сучасний об’єкт, при встановленні якого врахували досвід п’яти попередніх пекарень, які успішно працюють у місті. Максимум сил, фантазії та знань вклали не лише в дизайн приміщення, а й навіть у велику частину тротуару, окультурили його сучас­ною плиткою, аби нашим гостям було приємно приходити. Праце­влаш­товано тут семеро працівників.
А всередині – справжній рай не лише для поціновувачів ароматної випічки, якісної молочної продукції, а й запашної піци і смачної кави. Вона, до речі, тут усіляка, різні види – від баристи до кави з автомата.
Величезний вибір і найголовнішого продукту – хліба, від со­ціального до елітного. Частина продукції випікається в пекарні, а частина – на підприємстві.
– У майбутньому запровадимо ще й онлайн-обслуговування, – продовжує Володимир Васильович. – Клієнти зможуть робити он­лайн-замовлення і забирати гото­-ве. Як і в інших наших торговельних точках, тут діє програма з підтримки пенсіонерів. Люди пенсійного віку мають можливість оформити картку, завдяки якій отримати 20% знижки. Щодо цінової політики, то в пекарні ми залишили практично ціну від виробника, бо розуміємо, що навіть незначне підвищення вдарить по кишенях наших клієнтів, ми ж вироб­ляємо стратегічний продукт, який на наших столах щодня. Чи буде подорожчання в майбутньому? Важко відповісти, поки що аграрії прогнозують гарні врожаї. Але в нас важко щось планувати. Тому ми навчені закуповувати борошно, якого вистачає до нового врожаю. Так нам безпечніше і спокійніше, та й клієнти певні, що не буде значних цінових коливань на вподобані товари.
Кам’янецькі пекарні від ТОВ «Український кристал» є запашним символом міста, за­цікави­-ли вони чимало наших
сусідів. Хмельницький, скажі­-мо, хоче аж чотири такі, чекають їх у Хотині та Чемерівцях. Нам же чекати не треба, ми вже маємо якісні, доступні заклади, які дбають про клієнтів.