Четвер, 28 Березня 2024 р.
26 Червня 2020

ЧОТИРИ СПРАВИ У СУДІ

Через стрімке поширення коронавірусної інфекції з понеділка, 22 червня, по всій країні знову посилено карантинні заходи. Працівники поліції та Держпродспоживслужби вирушили на спільні рейди містом.

Як повідомили в міськвідділі поліції, за два дні таких перевірок складено чотири адмінпротоколи за ст.44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину). Зокрема, один на продавця продмагазину, три – на фізичних осіб-підприємців. Порушення полягали в тому, що продавці були без масок, або ж на вході у заклад не було встановлено антисептиків. Усі матеріали направлено до суду, який і має визначити міру покарання. Нагадаємо, що порушення карантину тягне за собою штраф від 17 до 34 тис. грн.
А ось дотримання правил перевезень у громадському транспорті лягло на плечі груп реагування патрульної поліції. Вони на зупинках заходять у транспорт і фільмують усе на камеру. Поки що порушень зафіксовано не було.
У поліції запевняють, що триває і роз’яснювальна робота із громадянами міста щодо недопущення порушень правил карантину. Спільні ж рейди будуть продовжені й надалі, до нової вказівки Кабміну.