Четвер, 25 Квітня 2024 р.
3 Липня 2020

ВІДЗНАЧИМО ДЕНЬ РОДИНИ

З ініціативи Молодіжної ради 8 липня в місті відбудеться родинне свято «Стартуємо з літом», присвячене українському Дню родини. Під час заходу будуть враховані вимоги карантину!

Як повідомила пресслужба міськради, у парку Героїв Євромайдану цього дня на всіх чекатимуть активні розваги, а головне – численні подарунки.
о 17.00 – велоквест «Активна сім’я», учасниками якого стануть представники родин-велолюбителів. Вони виконають нескладні завдання квесту, а на фініші отримають цінні призи.
о 18.00 – дитячі велоперегони «Турбо-малюк». До участі в змаганнях запрошується малеча від 2 до 6 років зі своїми велосипедами, самокатами, толокарами та біговелами. Найспритніші отримають Кубок переможця, а всі учасники – заохочувальні призи.
✓ Завершиться захід анімаційною програмою для дітей «Kid’s time» від Об’єднання підліткових клубів за місцем проживання.
Партнери свята – Кам’янець-Подільська міська рада, ТМ «Ласунка», морозиво «Love Gelato» (вул. Князів Коріатовичів, 1) та піцерія «Cono Pizza» (вул. Лесі Українки, 30).