П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
3 Липня 2020

5 НОВИХ ПРОЄКТІВ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Відбувся щорічний захист програм (проєктів) неприбуткових громадських організацій від міської ради. На конкурс, бюджет якого цього року складав 50 тис. грн, подалися п’ять учасників.

Це міська організація товариства Червоного Хреста України, міська організація ветеранів, ГО «Клуб змішаних єдиноборств «Гуни», міське відділення Всеукраїнського об’єднан­ня ветеранів, районна дитяча громадська організація «Клуб юних миротворців».
Вони презентували відповідно такі проєкти: «Створення центру роботи з опікунами та оглядальниками людей похилого віку, осіб з інвалідністю та паліативних хворих», «Розвиток аматорської культури серед ветеранів, людей похилого віку», «Digital у спорті: пропаганда через соціальні мережі», «Охорона довкілля» та «Оздоровчий військово-патріотичний табір Chekpoint-2020. Пропаганда здорового способу життя».
Члени комісії на чолі із заступником міського голови Вадимом САВЧУКОМ заслухали презентації та вирішили: на увагу заслуговують усі. Тому було вирішено, що кожна громадська організація отримає на свій проєкт по 10 тис. грн.
Наразі готується відповідне рішення виконкому.

Пресслужба міськради.