Середа, 24 Квітня 2024 р.
10 Липня 2020

НАРДЕПИ ДІЛЯТЬ ОБЛАСТЬ, НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА ДУМКУ ЛЮДЕЙ

Як би чемеровчани не боролися за свої права і законне бажання приєднання до Кам’янець-Подільського району, все ж влада на горі їх не чує. Вчора, 9 липня, відбулося засідання профільного комітету Верховної Ради на якому повторно розглядалося питання про нове районування Хмельницької області.

Чемеровеччину таки наполегливо сватають до Дунаєвець. Ні народне віче, ні тисячі зібраних підписів за приєднання Чемеровеччини до Кам’янеччини не вразили народних депутатів.
Профільний комітет Верховної Ради не підтримав наше звернення, наше бачення перспектив щодо об’єдання з Кам’янець-Подільським районом,звернувся до своєї громади голова Чемеровецької ОТГ Олександр СОБАНЬ. – Однак, навіть за таких обставин вважаю, що ми достойно витримали іспит на нашу згуртованість, рішучість та наполегливість у досягненні спільної мети. Ми продемонстрували усім і підтвердили для себе: Чемеровецька ОТГ – потужна, самодостатня і патріотично налаштована! Впродовж останніх днів наша згуртованість слугувала прикладом для інших громад на теренах Хмельниччини. Про нашу активну позицію дізналися у Києві.
Кінцевого результату обговорень ще немає, все ж за проєкти нового районування має проголосувати увесь склад Верховної Ради на пленарному засіданні.