Субота, 27 Квітня 2024 р.
10 Липня 2020

У ГРОМАДАХ РАЙОНУ

06.07.2020 – 10.07.2020

РЕМОНТУЮТЬ ДОРОГУ В СТАРІЙ УШИЦІ

Минулого тижня розпочався капітальний ремонт вул.Головної (від вул.Української до Староушицького ОДС «Дністер» ) у смт Стара Ушиця. Дорожня техніка виконувала роботу із зачищання канав із розробкою грунту. Здійснювалося підсипання щебеню та грейдерування. Для ремонту цієї вулиці задіяна потужна техніка, і незабаром розпочнуться роботи з улаштування покриттів із гарячих асфальтобетонних сумішей.

 

…І БАГОВИЦІ

7 липня голова Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ Руслан НЕСТЕРОВ у с.Баговиця пе­ревірив хід ремонту дорожнього покриття провулка Дніст­ровського. Внаслідок тривалої експлуатації та через недос­татність фінансування дорожньої галузі протягом поперед­ніх десятиріч воно зазнало значних руйнувань. Сільський голова подякував начальнику відділу містобудування та архітектури Володимиру Молодожені й усім небайдужим громадянам за співпрацю та допомогу у вирішенні питань благоустрою села Баговиця.

ПОПУЛЯРИЗУЮТЬ ГРОМАДУ У ФОТО

А в Гуменецькій ОТГ продовжують збирати фото для популяризації громади. Відділ освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради запрошує всіх охочих взяти участь у фотоконкурсі «Моя громада – частинка мальовничої України», який триватиме до 20 липня 2020 р. Мета конкурсу – популяризація визначних місць Гуменеччини, сприяння охороні навколишнього природного середовища, створення фотографій якнайбільшої кількості туристично привабливих місць громади, пам’яток природи, об’єктів природно-заповідного фонду та надання доступу до них усім зацікавленим особам для вільного поширення.

За матеріалами пресслужб територіальних громад.