П'ятница, 29 Березня 2024 р.
10 Липня 2020

ПРОДОВЖАТЬ РЕМОНТ ОБ’ЇЗНОЇ

– Хороша новина: служба автомобільних доріг у Хмельницькій області провела тендер на капітальний ремонт траси державного значення H-03 Житомир – Чернівці на ділянці вулиці Крип’якевича. Підготовчі роботи розпочнуться вже незабаром, – написав у фейсбуку міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ.

Як стало відомо, тендер виграло ПП ВКФ «Будмонтажсервіс», яке й раніше виконувало роботи першої та другої черг ремонту об’їзної. Зокрема, на вулицях Північ­ній та Привокзальній до гуртового ринку. Якість, ціна і темпи виконання робіт задовольняють замовників, тому і цього разу продовжили співпрацю.
– Будівельні роботи плануємо розпочати найближчим часом, поки що погоджуємо транспортні схеми, де пе­рекривати вулиці, розміщувати зна­ки, – прокоментував «Подолянину» директор «Будмонтажсервісу» Олександр ЗАЄЦЬ. – Досвід роботи в нас є, знаємо нюанси роботи на об’їзній, тому враховуємо всі ризики і робимо все можливе, аби ця дорога в гарному стані довгі роки слугувала нашому місту. Самі тут живемо і робимо, як для себе.