Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Липня 2020

ВІДКРИЛИ СОЦІАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС ІЗ ВБИРАЛЬНЕЮ

Проєкт презентували 7 липня за участі заступника міського голови Вадима САВЧУКА. Сучасний, комфортний, європейський комплекс площею 85 кв.м розташований на майдані Польський ринок, 18-Б (приміщення міської друкарні), що у Старому місті.

Ремонтні роботи було розпочато 2019 року, загальна вартість проєкту – 1,6 млн грн.
У приміщенні є чоловіча та жі­ноча вбиральні, туалети, душ, переодягальня, кімната матері й дитини з пеленальним столиком, умивальником і біде; камера схову, що розрахована на 30 відділень. Службове приміщення оснащене сучасним автономним опаленням із підігрівом води. Особливу увагу приділено людям з обмеженими фізичними можливостями: кабінки для осіб з інвалідністю є і в чоловічому, і в жіночому секторах.
Кожна послуга оплачується окремо. Але є й безкоштовні. Для прикладу, ціна відвідування вбиральні – 5 грн, камера схову – 20 грн за день, переодягальня й душова кімната – 60 грн.
А от користування кімнатою матері й дитини – безкоштовне, як і вхід для людей з обмеженими фізичними можливостями.
Працюватиме вбиральня щодня, з 10.00 до 22.00.

Пресслужба міськради.

P.S. Щоправда, вже наступного дня громадська вбиральня порушила задекларований режим своєї роботи. Ще не було 7-ї години вечора, а потенційним відвідувачам уже довелося поцілувати двері.