Субота, 20 Квітня 2024 р.
20 Липня 2020

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ТВОРЦІВ КУЛЬТУРИ

У Кам’янці-Подільському стартує інтернет-проєкт, завдяки якому містяни більше дізнаються про особистостей, котрі своєю натхненною працею творять культурну сферу древнього Кам’янця. Цю новину на своїй сторінці у фейсбуці оприлюднив директор департаменту гуманітарної сфери Петро Гаврилюк:

«Кам’янець-Подільський, як культурна столиця Поділля, протягом століть зосередив визначні духовні здобутки. Новітня ж історія культури міста XXІ століття визначається діяльністю її творців.
В інтернет-проєкті «Культурна столиця Поділля» ми розповідатимемо про інфраструктуру галузі, творчі колективи, які носять почесні звання «народний аматорський» та «зразковий», а також відомих особистостей, які своїм служінням мистецтву збагачують джерела культури нашого міста.

Тричі на тиждень на сторінках соціальних мереж Instagram та Facebook з’являтимуться дописи, в яких Ви зможете познайомитись ближче з закладами культури, художніми колективами та місцевими митцями.
Тож, запрошуємо приєднуватись до проєкту, активно поширювати та обговорювати дописи, а головне – долучатись до прекрасного!», – йдеться у дописі.