Четвер, 28 Березня 2024 р.
17 Липня 2020

ЩО ПРИНІС ПЕРШИЙ МІСЯЦЬ ЛІТА

Традиційно Кам’янець-Подільський міськрайонний відділ державної реєст­рації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції оприлюднює щомісячні дані щодо народжуваності й смертності в місті та районі.

У червні лелека 77 разів завітав до Ка­м’янця-Подільського, аби принести в люблячі родини 35 хлопчиків і 42 дівчинки. 29 зупинок він встиг зробити в нашому районі й поповнити сільські родини на 17 хлопчиків і 12 дівчаток.
Найчастіше немовлят називали такими іменами, як Матвій, Максим, Артем, Михайло, Дмитро, Тимофій, Єва, Анастасія, Іванна, Анна, Злата, Марія. Маємо і рідко­вживані імена: Натан, Фадій, Дамир, Мар­кіян, Марк, Святослав, Зоряна, Дамла­нур, Марта, Вікторія, Єсенія, Мія, Дана, Жасмін, Ніколь, Аделія, Іларія, Ніколєтта, Соломія.
У карантинному режимі зіграли весілля 56 міських пар, зокрема, 14 з яких скористалися послугою «Шлюб за добу», а також 4 пари з району. Щоправда, 7 кам’янецьких пар цього місяця позбулися вуз Гіменея. А ось у районі у червні не зафіксовано жодного розлучення.
Відійшли у вічність 94 кам’янчан і 107 жителів району.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.