Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
31 Липня 2020

НАЙКРАЩІ ХЛОПЦІ – У БРИГАДІ

Найкращий водій-кранівник служить у кам’янецькій інженерній бригаді Збройних сил України.

Це наш кам’янчанин солдат Леон МАЙСТРЕНКО. 21-річного хлопця визнали найкращим во­дієм-кранівником у конкурсі, проведеному під керівництвом начальника групи підтримки військ ОТУ «Північ». Також, за підсумками конкурсу, перше місце посів розрахунок крана бригади з Кам’янця-Подільського.
Проводилися змагання в селищі Боровеньки, що на Луганщині. Крім військовослужбовців інженерної бригади, у конкурсі на най­к­ращий розрахунок крана серед військових частин оперативно-тактичного угруповання «Північ» змагалися представники двох механізованих бригад, бригади десантно-штурмових військ та окремої бригади морської піхоти.
Виявляється, це не перша перемога Леона – торік улітку він також став чемпіоном змагань. Цьогоріч уже має другу нагороду. У Збройних силах України солдат уже два роки. В іншій професії себе й не бачив, адже його батько – також військовослужбовець, за плечима якого понад 25 років служби.
Аби перемогти, солдату довелося виконати два завдання: розкласти кран на швидкість, а також якісно й оперативно перекласти вантаж з одного місця на інше. Із завданням хлопець успішно впорався і вкотре підтвердив, що найкращі хлопці служать у кам’янецькій інженерній бригаді.