П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
14 Серпня 2020

ХТОСЬ ТАКИ ПРОРВЕТЬСЯ

Минулого тижня ми повідомляли про те, що 25-27 вересня в Кам’янці-Подільському відбудеться десятий ювілейний фестиваль «Res­publica».

Проводитиметься він онлайн через карантинні обмеження, проте фанати фесту цікавляться, чи буде можливість придбати квиток.
Відповідь дала пресслужба фестивалю:

«Наші соцмережі розриваються від повідомлень: «Як придбати квиток на «Respublica FEST – 2020», і ми чудово розуміємо, чому так відбувається. Цього літа ви не були на жодному фестивалі, не слемились під сценами, не засинали в наметах і не бігали по фудкортах у пошуках холодного пивка. Ми не можемо влаштувати такий фестиваль, який би всім хотілось – із тисячами відвідувачів, масовими слемами та вогнищами в наметових містечках. Але ми віримо в магію і в те, що найбільші шанувальники фестивалю заслуговують на трушний врив. Тому дозволимо обмеженій кількості людей усе ж відвідати «Respublica FEST – 2020», послухати наживо гурти на великих сценах, потанцювати та потусити у фестивальних стінах.
Запускаємо флешмоб із розіграшем ідеального фестивального набору: два вхідні квитки та п’ять літрів пива із Хмельницького заводу.
Умови:
– знайдіть та опублікуйте у facebook або в instagram своє улюблене фото з «Respublica FEST» минулих років;
– опишіть у цій публікації свою фестивальну історію;
– додайте хештег #рєспазновута;
– обов’язково додавайте хештег, аби ми вас не загубили, і через два тижні ми оберемо переможця!».

Як повідомив організатор фестивалю Андрій ЗОІН, також можна виграти два польоти на повітряній кулі.
Більше новин про деталі проведення фестивалю та його учасників – на офіційному сайті – res­pub­licafest.com та його групах у соцмережах.