П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Вересня 2020

ІДЕЇ ВАШІ – ГРОШІ БЮДЖЕТНІ

Розпочато прийом заявок на участь у Громадському бюджеті. Документи можна подавати до 30 вересня в управління надання адмінпослуг. Нагадаємо, що програма «Громадський бюджет» діє в Кам’янці-Подільському з 2017 року. Цьогоріч фінансування на проєкти, які отримають шляхом голосування перемогу, становить не менше як 2 млн грн.

Документи подаються відповідно до Порядку визначення та використання Громадського бюджету за спеціально визначеною формою (посилання на зразок доступне на сайті міськради). Заповненими мають бути всі сторінки і пункти бланку, в тому числі там, де йдеться про серію і номер паспорта. Для реєстрації проєкту в ЦНАПі потрібно мати при собі паспорт громадянина України. Проєкти повинні бути спрямовані на вирішення соціально важливих проблем міста.

Після 30 вересня документи впродовж тижня опрацьовуватимуться технічно. Далі їх розглядатиме координаційна рада, а відповідні підрозділи проводитимуть експертну оцінку. Безпосередньо голосування за проєкти триватиме з 15 по 30 листопада.

За матеріалами пресслужби міськради.