П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
7 Вересня 2020

РЯТУВАЛЬНИКИ ПІДТВЕРДИЛИ СВІЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ

4 вересня надзвичайники вправлялись у ліквідації умовної пожежі на території сільськогосподарського підприємства в селі Кам’янка Кам’янець-Подільського району. Під час заходу бійці мали змогу в умовах, максимально наближених до реальних, довести свою готовність діяти вправно та професійно.

За тактичним задумом, на третьому поверсі будівлі підприємства виникла пожежа установки для сушіння вологого зерна. Існувала загроза подальшого розповсюдження вогню галереями – на суміжні поверхи і склади зберігання зерна.
Виявивши «загоряння», працівники підприємства негайно повідомили рятувальників ДСНС, котрі оперативно прибули до місця події та спільно з добровільною пожежною дружиною підприємства взялися за гасіння. Завдяки правильним та спільним діям, вогнеборцям вдалося ліквідувати умовну пожежу на її початковій стадії та успішно впоратись із поставленими завданнями.
На завершення практичних відпрацювань організатори проаналізували дії учасників гасіння, відзначивши їхню готовність до дій у разі надзвичайної ситуації.
Загалом до навчання було залучено 26 рятувальників на 7 одиницях основної та спеціальної техніки.

За інформацією 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.