Середа, 08 Травня 2024 р.
25 Вересня 2020

ДО ВУЗЬКИХ СПЕЦІАЛІСТІВ – ЧЕРЕЗ РЕЄСТРАТУРУ

– Звідусіль усі закликають дотримуватися карантину і без потреб зайвий раз не виходити з дому, особливо літнім людям, але в нас ситуація парадоксальна. Мені потрібна консультація вузького спеціаліста, направлення до якого надала сімейна лікарка. Щоправда, аби потрапити до фахівця, мені довелося двічі чимчикувати до поліклініки. Сімейник сказала, що не може записати мене до спеціаліста, хоча ще донедавна із цим проблем не було, і направила до реєстратури, бо по телефону також запис не ведеться. То що це за реформа в нас така, що під час пандемії пацієнтів змушують по де­кілька разів бігати в поліклініку? Чо­му не можна записувати людей хоча б по телефону? – зателефонувавши до редакції, обурено повідала 79-річна пенсіонерка Людмила Мико­лаївна.

Як з’ясувалося, насправді в місті виникла така ситуація із записом кам’янчан до вузьких спеціалістів. Однак, як запевнив нас начальник міськуправління охорони здоров’я Юрій ПЛИВАНЮК, усе має владнатися вже з 1 жовтня:

– Наразі в поліклініці відбувається тестування нової медичної інформаційної системи «МедІнфоСервіс». Тому, справді, запис поки що ведеться лише через реєстратуру. Але вже з 1 жовтня можна буде записатися в онлайн-режимі. Додам, що сімейні лікарі, терапевти і педіатри залишаються працювати на «Медікс».