П'ятница, 29 Березня 2024 р.
2 Жовтня 2020

ПАРКУВАННЯ – ЦЕ ВАМ НЕ ГЕОМЕТРІЯ

Про те, що поблизу Центрального ринку часто трапляються аварії, не посперечаєшся. Цей відрізок дороги лоскотить нерви навіть досвідченим водіям, не кажучи вже про пішоходів. Хмизу у вогонь підкидають і водії, котрі паркують залізних коней на дорозі, що по обидва боки проспекту Грушевського, тим самим відкушуючи шмат проїжджої частини. Хоча паркуватися біля розділової зеленої смуги заборонено.

«Подолянин» неодноразово по­рушував цю проблему, однак віз і нині там. На автомобільний хаос звернула увагу пенсіонерка Марія Сафонова, яка з листом завітала до редакції.

«Звертаюся до редакції від імені всіх пенсіонерів. Останнім часом водії маршруток порушують правила і паркуються на зупинці, що навпроти Цент­рального ринку, трикутничком. Хто їх цьому навчив?! У виправдання кажуть, що місця мало. Але ж біля ринку відведено місця вдосталь, навіть облаштована довга лавочка, на якій мало хто сидить. А ще місце у водіїв маршруток крадуть легкові автомобілі з маячками таксі. Чи хтось нарешті спроможеться навести там порядок?!».

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.