П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
9 Жовтня 2020

ЛАТАЛИ І РЕМОНТУВАЛИ

У селах нашого району тиждень відзначився комунальними питаннями.

Жванецька ОТГ 1 жовтня повідомила невтішну новину для жителів села Брага про порив труби водопостачання, і що саме через це у споживачів немає води. Наступного дня офіцій­-ний сайт громади вже радісно прозвітував, що працівники КП «Ластовецьке» – майст­ри справи і завжди на своєму місці, адже недавно в селах Брага, Жванець і Цвіклівці Перші були пориви мережі водопостачання, але навіть попри дощову погоду вони їх ліквідували в максимально короткий термін.

Продовжується благоустрій територій Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ. На стадії завершення ремонтні роботи біля сільського клубу села Боришківці. Минулого тижня було завершено бетонування площадки та пішохідної доріжки, встановлено лавки та проведено благоустрій зупинок загального користування. Уже 6 жовтня сільський голова Руслан Нестеров перевірив хід робіт із встановлення огорожі біля сільського клубу.

Одним із важливих принципів розвитку суспільства є синергія держави та бізнесу. На теренах Кам’янеччини яскравим прикладом такого партнерства держави та приватного сектора є діяльність місцевого підприємця, директора ТОВ «Авант Агро» Андрія Ваната.
Саме в рамках цього відповідального партнерства нині відбувається поточно-середній ремонт дороги загального користування місцевого значення «Ходорівці – Княгинин».
Згідно з проєктно-кошторисною документацією, ремонту підлягає відрізок дороги протяжністю 1,7 кілометра. Фінансуються роботи з Держбюджету. Їх вартість складає 8 млн 356 тис. грн. Розробку ж проєктно-кошторисної документації на ремонт профінансував Андрій Петрович.
Недавно у Ходорівцях на вказаному відрізку побували заступник голови Кам’янець-Подільської РДА Аракел МЕЖЛУМ’ЯН і начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики, захисту довкілля та з питань ЦЗН Василь ГРИГОР’ЄВ, які ознайомилися з ходом ремонтних робіт на дорозі.

За матеріалами пресслужб ОТГ та РДА.