П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
9 Грудня 2020

РЕЄСТРАЦІЯ НА ЛОКАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ БРИТАНСЬКОЇ РАДИ В УКРАЇНІ

21 грудня 2020 р. розпочинається серія онлайн-тренінгів за підтримки Британської Ради в Україні, котра буде реалізована спільно з Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка в межах проєкту «Активні Громадяни».

До участі запрошуються студенти, викладачі, працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та інших закладів освіти, молодіжних організацій міста, молодь.
На тренінгу буде розглянуто питання культурних ідентичностей, їх спільності та відмінності та їх ролі у розвитку однієї громади. Учасники матимуть змогу попрактикуватися у мистецтві конструктивного вирішення конфліктів, виробити розуміння ролі культур й ідентичностей та їх впливу на вирішення конфлікту.
На Вас чекає неймовірно цікава програма, динамічні фасилітатори та драйвові активності. Також на найактивніших учасників тренінгу очікують приємні подарунки.
Для участі у тренінгу мерщій реєструйся за посиланням: https://goo.su/3fHA, або ж – відскануй QR-код на постері. Реєстрація відбуватиметься до 18 грудня 21.00.

Долучайся до спільноти «Активних Громадян» і твори позитивні зміни вже сьогодні!