П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
6 Січня 2021

НОВЕНЬКІ АВТОМОБІЛІ ПЕРЕДАЛИ ПІД НОВИЙ РІК

Як подарунки, то вони мають бути масштабними. Ось і у перед­день новорічних свят, 30 грудня, 29 нових легкових автомобілів «Renault DUSTER», які закупили для сімейних лікарів сільських амбулаторій Хмельниччини, вирушили до нових власників.

Аж 8 авто – до амбулаторій ново­утвореного Кам’янець-Подільського району. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Хмельницької ОДА.
Нагадаємо, що протягом 2018-2019 рр. в області за кошти субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості було придбано 63 одиниці службового медичного автотранспорту для 30 ново­збудованих і 33 діючих амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Також 43 діючі амбулаторії отримали комплекти теле­медичного обладнання. І от ще 29 комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості, отримали новенькі автомобілі на загальну суму 13,5 мільйона гривень. Привітали сімейних лікарів та вручили їм ключі від новеньких авто голова Хмельницької ОДА Сергій ГАМАЛІЙ та заступник голови обл­ради Володимир ГОНЧАРУК.
Серед медичних закладів, яким пощастило отримати транс­портні засоби, й амбулаторії з Кам’янець-Подільського району – Орининська АЗПСМ, Мукшо-Китайгородська АЗПСМ та Сахкамінська АЗПСМ.
31 грудня голова Кам’янець-­Подільської РДА Анатолій БЕРНАШЕВСЬКИЙ та голова Кам’янець-­Подільської районної ради Михай­ло СІМАШКЕВИЧ урочисто передали ключі від новеньких «Renault DUSTER» колективам медичних закладів, що перебувають на балансі Кам’янець-Подільського районного центру ПМСД (директор Станіслав Ростецький).
Також новенькі автомобілі в новоутвореному Кам’янець-Подільському районі зустрічали у смт Смотрич (Смотрицька ОТГ), с.Великий Жванчик (Дунаєвецька ОТГ), с.Зелені Курилівці (Новоушицька ОТГ), с.Черче та с.Чорна
(Чемеровецька ОТГ).