П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
11 Січня 2021

ЗБИРАВСЯ ПОЗАЧЕРГОВИЙ ВИКОНКОМ

Близько двох десятків питань потребували сьогодні, 11 січня, термінового обговорення і затвердження. Це питання, які, зокрема, стосувалися дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, внесення змін до штатів міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді та центру соціального обслуговування «Турбота» у зв’язку з приєднанням до міста 12 сіл, погодження плану роботи виконавчого комітету на перший квартал.

Більш детально розглянули питання затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню через аварійний стан. Як зауважив міський голова Михайло Посітко, кожне окреме звернення повинно розглядатися з мешканцями прилеглих будинків та представниками ОСББ або управлінських компаній. Адже більшість дерев видаляються за кошти міського бюджету.
Також у членів виконкому були зауваження до проєкту рішення сесії міської ради щодо цільової програми захисту населення і територій тергромади від надзвичайних ситуацій. Внесено зміни і доповнення до неї в розрізі напрацювання заходів із запобігання НС. А також надано окреме доручення зібрати детальну інформацію щодо діяльності кількох підприємств міста, які можуть негативно впливати на його екологію.

Пресслужба міськради.